23 октября 2017

Тротуарна плитка, особливості та переваги.

Тротуарна плитка, особливості та переваги.

Тротуарна плитка завжди була модною, зручною, естетичної, функціональної і найголовніше - недорогий. Використання тротуарної плитки для мощення доріжок та під'їзних шляхів - все це можливо завдяки цьому універсального будівельного матеріалу. Одним з головних секретів популярності тротуарної плитки - це простота не тільки в її виробництві, а й простота в укладанні.
Давайте ж детальніше зупинимося на всіх достоїнствах тротуарної плитки.

тротуарная плитка от компании Юникфем
Тротуарна плитка створює нековзну і рівну поверхню, а довговічність матеріалу дозволяє покупцям використовувати її без страху і сумнівів. Адже багато виробників говорять про те, що тротуарна плитка прослужить як мінімум двадцять п'ять років. Якщо ж в теплі пори року асфальт розм'якшується і деформується, то такий матеріал як тротуарна плитка неможливо деформувати, а це значить, що він не зможе виділяти будь-яких шкідливих речовин і випарів.
Що стосується дизайнерських рішень, то вони безмежні, оскільки колірна гамма тротуарних плиток різна, також як і різні фактури плиток. У будь-який момент, в будь-яку мить плитку можна укласти і демонтувати із завидною легкістю. Погодьтеся зі мною, що у цього матеріалу досить багато переваг, завдяки яким можна і потрібно вибрати саме тротуарну плитку. Також можна не втрачаючи ні хвилини замінити пошкоджені ділянки тротуарної плитки. За методом виготовлення, тротуарна плитка ділиться на дві групи або на дві категорії. Тобто ці два методи мають свої назви, які походять від самого процесу, а саме вібролиття і вібропресування.

тротуарная плитка Кирпичик от компании Юникфем
Ці дві назви, а точніше методу мають свої плюси, які відрізняють саме їх. Детальніше про це краще запитати у перевірених виробників тротуарної плитки, наприклад компанії #Unikfem перед покупкою. Вдалого вибору!

Пожаловаться модератору